Werkwijze

Nuchter, duidelijk en eerlijk. Dat kun je verwachten als we samenwerken. Ik hou van een praktische aanpak met concrete resultaten en zet graag de puntjes op de i. Zie jij een samenwerking wel zitten? Ik kom graag bij je langs om kennis te maken en je wensen te bespreken. We spreken een werkwijze af die voor jou passend is. Zo heb je naar mijn werk geen omkijken en heb jij je handen vrij voor andere belangrijke zaken. 

Hoe ik werk

Ik kan je op verschillende manieren ondersteunen. Wat past bij jou?

Projectbasis

Heb je een tijdelijke opdracht, zoals het organiseren van een bijeenkomst of het maken van een nieuwe website? Dan zet je mij in op projectbasis en spreken we vooraf een tijdsduur en tarief af. 

Vast

Wil je wekelijks een vast aantal uur op mijn support kunnen rekenen, bijvoorbeeld voor het versturen van een nieuwsbrief? Dan spreken we een vast aantal uur per week af. Dit kan al vanaf twee uur per week. 

Flexibel

Heb je af en toe een korte opdracht, zoals grafische werkzaamheden op basis van jouw huisstijl of het bestellen van visitekaartjes? Dan neem je een strippenkaart. Er zijn al strippenkaarten vanaf vijf uur.  

Je kunt op mij rekenen

Dit kun je verwachten als we samenwerken.

Sparringspartner

Je vindt in mij een sparringspartner die nuchter, eerlijk en duidelijk advies geeft.

Persoonlijk

Je hebt één vast aanspreekpunt en kunt rekenen op snelheid en flexibiliteit.

Virtueel

Je hoeft voor mij geen extra kantoorruimte in te richten, want ik voer mijn werk virtueel (op afstand) uit.

Flexibel

Je zet mij alleen in als jij het nodig hebt, als je een losse opdracht hebt of structureel om terugkerende klussen uit te besteden.

Allround

Je kunt je richten op de primaire processen in je bedrijf, ik neem de zorg voor management-ondersteunende processen uit handen.