Over

Geboren en getogen op een akkerbouwbedrijf in Rhoon, met de voeten in de klei. Dat is wat mij typeert: nuchter, eerlijk en een tikkeltje perfectionistisch. Inmiddels ben ik al een aantal jaar woonachtig in Nieuw-Beijerland (gemeente Hoeksche Waard) en geniet ik nog steeds dagelijks van de landelijke omgeving. 

Na het halen van mijn hbo-diploma voor de opleiding Small Business en Retail Management, heb ik ruim zes jaar in verschillende marketing- en communicatiefuncties gewerkt. Door mijn ondernemende achtergrond heeft het MKB altijd mijn bijzondere interesse gehad. Het was mijn grote wens om deze interesse te kunnen combineren met mijn passie voor communicatie.

Dat is wat ik nu ga doen met mijn bedrijf: ondernemers helpen bij het uitvoeren en professionaliseren van hun communicatiewerkzaamheden. Flexibel of structureel, wanneer jij er behoefte aan hebt. Kan ik jou hierbij helpen? Laat het mij weten en ik neem contact met je op. Samen zetten we de puntjes op de i in jouw communicatie!

Tot snel! 

Mariëlle